Wartner za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu

Tretman običnih bradavica i bradavica na stopalu

Da li je neophodno ukloniti obične bradavice i bradavice na stopalu

Oko 50% običnih bradavica i bradavica na stopalu nestane u roku od dve godine bez tretiranja. S obzirom na to da pojavu ovih izraslinaizaziva virus, telo vremenom razvije otpornost i tada one nestaju. To može da traje mesecima a ponekad i godinama. Međutim obične bradavice i bradavice na stopalu su zarazne i mogu da se prenesu na druge delove tela ili na druge ljude. Zbog toga je idealno da se odmah počne sa tretmanom.

Pored toga, obične bradavice mogu da bududosadne i neprijatne. Bradavice na stopalu mogu da budu bolne zbog pritiska koji je posledica hodanja. Tretiranjemse smanjuje mogućnost njihovog širenja.

Kako da tretiramo obične bradavice i bradavice na stopalu?

Biti istrajan u tretmanu je često problem  jer mnogi preparati koji su dostupni bez recepta zahtevaju dugotrajnu primenu da bi se postiglo kompletno odstranjivanje i vrlo su nepraktični za korišćenje. Wartner nudi inovaciju za uklanjanje običnih bradavica i bradavica na stopalu koja omogućava brzo uklanjanje bradavica uz pomoć sredstava koja se vrlo jednostavno primenjuju: Wartner 2. Generacija koji se zasniva na principu zamrzavanja koji koriste lekari i Wartner Olovka protiv bradavica koja se zasniva na delovanju jedinstvene kiseline.