Kako se koristi Wartner Olovka protiv bradavica?

Kada se olovka koristi prvi put, neophodno je da se okreće zupčanik na vrhu kako bi se gel spustio u providni vrh olovke i to sve dok prva kap gela ne bude vidljiva. Nekoliko punih krugova može biti potrebno kako bi se gel koji je na vrhu olovke spustio do dole. Razlog zašto se sadržaj olovke čuva pri vrhu je da bi se izbeglo curenje pre prve primene. KORAK 1
Držite olovku uspravno tako da je providni vrh okrenut na dole. Polako okrenite dozer na vrhu olovke u pravcu kazaljke na satu, dok se ne čuje klik.
KORAK 2
Pustite da se providni vrh olovke puni gelom sve dok ne uočite prvu kap gela.
KORAK 3
Oslobođenu kap gela pažljivo nanesite isključivo samo na vrh bradavice (ne dodirujte zdravu kožu oko bradavice).
KORAK 4
Ostavite gel da se osuši 10-15 minuta pre nego što se obučete ili obujete.Koristite 2 puta dnevno 4 dana.
Wartner Olovka protiv bradavica sadrži vrlo koncentrovanu formulu tako da je dovoljna samo jedna kap po aplikaciji. Pažljivo pokrijte celu površinu bradavice ne dodirujući zdravu kožu okolo. Po završetku tretmana, pažljivo očistite olovku papirnom maramicom pre njenog odlaganja. 2 DODATNA KORAKA U SLUČAJU BRADAVICA NA STOPALU za optimalnu pripremu i zaštitu nakon tretmana PRE TRETMANA Prvo, potopite stopalo u toplu vodu na 5 minuta, a zatim turpijom (koja je dostupna u slobodnoj prodaji) pažljivo sastružite rožnati sloj kako biste bradavicu na stopalu učinili dostupnom. Pažljivo osušite stopalo tako da ne bude vlage između bradavice i TCA gela prilikom primene. KORACI 1-4 Na isti način kao gore navedeno kod uklanjanja običnih bradavica. Po zavšetku tretmana, pažljivo očistite vrh Wartner olovke maramicom pre odlaganja.
This entry was posted in . Bookmark the permalink.